Nomad consultancy

Hoe bereik jij jouw ambities? Verwondering is het begin van alle wijsheid. Behoefte om hier samen eens over te sparren?

contact
Follow

COACHING STRIPPENKAART

kwetsbaarheid is de grootste vorm van zelfvertrouwen

De Coaching Strippenkaart van Nomad Consultancy is makkelijk, doeltreffen en kent geen ingewikkelde procedures inzake toestemming of budgetten. Met behulp van de Coaching Strippenkaart biedt Nomad Consultancy de gelegenheid aan organisaties om op een laagdrempelige manier coachgesprekken te faciliteren aan hun waardevolle medewerkers.

 

Hoe werkt dit in de praktijk:

De Coaching Strippenkaart is één jaar geldig en te gebruiken door alle lagen van de organisatie. Ben jij MT lid en heb je behoefte om te sparren op strategisch niveau over de koers van jouw organisatie? Wil jij worden gecoacht inzake het benutten van het potentieel van jouw medewerkers op tactisch niveau? Of wil je een coaching ‘on the job’ in de operatie? De coachingsuren kunnen op elk vraagstuk ingezet worden binnen jouw organisatie. Een persoonlijke coachingssessie duurt gemiddeld 1,5 uur en vindt plaats via beeldbellen.

 

Wat levert dit op:

  • Tien strippen van 1,5 uur personal coaching per sessie
  • Een laagdrempelige manier om gebruik te maken van personal coaching
  • Geen ingewikkelde procedures inzake toestemming of budgetten
  • Een leuke ‘incentive’ om weg te geven aan enthousiaste medewerkers
  • Coaching door alle lagen van de organisatie
  • Gemotiveerde medewerkers met nieuwe inzichten en eye-openers

Leidinggevende weten ruim de helft van het talent in de organisatie te benutten 0

Hiermee blijft er echter een onbenut talent in de organisatie van 0

Bijna de helft van de medewerkers zegt hun baan op omdat er geen kans is om door te groeien in de organisatie 0

Referenties

Matthijs heeft ons erg goed geholpen met het opzetten van Yugro. Dankzij Matthijs is Yugro veel meer geworden dan enkel een tool. Er staat een duidelijke visie, de marketing is op een creatieve manier ingericht en we hebben een saleskit waar iedereen mee aan de slag kan! Matthijs denkt mee, is creatief, is een echte zelfstarter, weet van aanpakken en bovenal en leuke collega om mee samen te werken!
Jasper Brandt | Eigenaar | Yugro
Ik zocht een jonge coach met ervaring die mij op een positieve wijze kan prikkelen. Waarmee ik kan sparren en iemand die energie geeft. Na 2 gesprekken was ik er wel uit! Dit heb ik gevonden bij Matthijs, we werken nu ruim een half jaar samen. Hij is scherp, vraagt op een prettige manier door, confronteert, is analytisch en bovenal een prettige vent om mee te werken.
Ron Gubbels | Eigenaar | Quality Support
Matthijs beschikt, ondanks zijn jonge leeftijd, over een bak ervaring op het gebied van sales, marketing, hr en management. Dit gecombineerd met oprechte nieuwsgierigheid, sterk analytisch vermogen en de kracht om te kunnen schakelen op alle niveaus en medewerkers maken hem een zeer waardevolle coach. Ik kan je Matthijs van harte aanbevelen vanuit mijn ervaring in het coachingstraject bij Suit Up Corporate Fashion. Ik kijk uit naar het voortzetten van onze samenwerking.
Evert van Bergen | CCO & Eigenaar | Suit Up Corporate Fashion
Ik heb Matthijs leren kennen als mijn marketing manager waarbij hij altijd grote uitdagingen aanging. Hierbij ging hij resultaatgericht en gestructureerd te werk wat vaak resulteerde in succes! Wat ik erg knap vind is dat hij altijd de volle aandacht had voor het individu en het menselijke aspect. Zo coachte hij iedereen in het marketing team om het beste uit zichzelf te halen waardoor we presteerde als een geoliede machine. Hier kunnen vele andere managers nog veel van leren!
Jeffrey Winkel | Marketeer | Gio Coffee
Zelden ben ik zo’n talent als Matthijs tegengekomen. Creatief denkend, belachelijk efficiënt en gepassioneerd nieuwsgierig, dat zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten wanneer ik aan hem denk. Als Directeur van een zeer snelgroeiende onderneming schakelde ik Matthijs regelmatig in om, bij mijn salesteam, vaardigheden en bewustwording te ontwikkelen die bijdragen aan het effectief behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Zelfs de meest sceptische accountmanager wist hij te motiveren en activeren. Dit heeft mij dan ook doen besluiten om Matthijs te benaderen om Sales & Marketing Manager te worden binnen de organisatie. In deze positie professionaliseerde hij de teams en begeleide hij de gehele organisatie naar fantastische resultaten. Elke opdrachtgever mag zich uiterst gelukkig prijzen met Matthijs!
Michael Hoogendijk | Commercial Manager Food | Nestlé

Behoefte aan een strippenkaart?

    met de privacy verklaring

    × Hoe kan ik je helpen?